Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ!


Την παράνομη λειτουργία δύο παιδικών σταθμών του δήμου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης (πρόκειται συγκεκριμένα για τα «Ζιζάνια» και τα «Τρενάκια») καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Αμπελοκήπων της παράταξης «Πορεία προς τον Άνθρωπο», Γιώργος Κυριλλίδης. Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Κυριλλίδης οι εν λόγω παιδικοί σταθμοί δεν έχουν τις προβλεπόμενες άδειες λειτουργίας , ενώ ένα τρίτος, ο παιδικός σταθμός «Ηλιαχτίδες», λειτουργεί σε άλλο χώρο από αυτόν που προβλέπει η άδειά του και χωρίς πυρασφάλεια, καταγγέλλει, με έρευνά του,

Επίσης, ο κ. Κυριλλίδης, τονίζει στην καταγγελία του ότι η διοίκηση του δήμου επί 7 χρόνια δεν ολοκλήρωσε την κατασκευή του τρίτου ορόφου του Β΄ΚΑΠΗ που θα μπορούσε να στεγάστει κάποιος απ αυτούς τους παιδικούς σταθμούς.
Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου κλήθηκαν σε απολογία – ακρόαση ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της Υπηρεσίας της Νομαρχίας στις 8/4/2010 και βεβαίωσαν ότι όλα θα τακτοποιηθούν, ενώ τους δόθηκε προθεσμία μέχρι και τον προσεχή Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο κ. Κυριλλίδης.

ΩΣ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΗΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.


Ο γραμματέας Παυλακούδης Δημήτριος και το συντονιστικό όργανο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου